Electromobiliteit: wij vormen de technologie van de toekomst

Nieuwe e-mobiliteit catalogus: HELUKABEL is een leverancier van kabels, draden en accessoires voor laadsystemen en hun infrastructuur

Electric car at the charger

Blader nu door en download de nieuwe E-Mobility-catalogus:

Elektromobiliteit is de toekomst en we geven er vorm aan volgens het motto "Let's Charge the World". In onze nieuwe e-mobility-catalogus introduceren we een breed scala aan producten voor alle toepassingen op het gebied van laadtechnologie: Enerzijds bieden we onze klanten robuuste en zeer betrouwbare laadkabels, zoals de verschillende versies van de HELUPOWER® CHARGE serie voor AC en DC laadstations. Met behulp van onze laadkabelconfigurator kunnen onze klanten de juiste kabel voor hun toepassing vinden, afhankelijk van het stekkertype, de capaciteitsbehoefte of de laadmodus. Ten tweede zien we onszelf als een totaalleverancier op het gebied van moderne laadtechnologie en staan we niet alleen met onze producten, maar ook met onze expertise aan uw zijde.
Wij ondersteunen u graag bij het combineren van bijvoorbeeld de juiste kabeloplossingen

  • voor depotlaadsystemen
  • voor busvloten en vrachtwagens,voor de voeding van stroomafnemers op laagspanningsniveau of
  • voor inductieve laadmethoden op het gebied van veerboten, schepen of industriële vrachtwagens

Hierbij maken we niet alleen gebruik van ons brede assortiment kabels, snoeren en toebehoren die uit voorraad leverbaar zijn, maar ontwikkelen we ook hybride kabels voor elke toepassing, hoe individueel ook.

Heeft u nog vragen over onze producten of totaaloplossingen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen:

Portret sales
terug