Alleen een sterk team met een sterk productaanbod maakt sterke groei mogelijk.

Helukabel® is een familiebedrijf en een van de toonaangevende kabelfabrikanten in Duitsland. Helukabel kan putten uit een uitgebreid assortiment kabel, draad, speciaalkabels, mediatechnologie, kabelaccessoires, evenals data-, netwerk- en bustechnologie. We produceren momenteel voor elke markt en toepassing waar kabel nodig is. Ons uitgebreide logistieke centrum heeft meer dan 33.000 artikelen op voorraad, mede hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden realiseren. De Helukabel-groep heeft 6 productiesites en 63 vestigingen in 39 landen. Van een standaard kabel tot een multifunctionele hybride uitvoering, Helukabel heeft altijd een oplossing binnen handbereik. Ook voorgemonteerde systeemoplossingen op klantspecificatie zijn een belangrijke pijler in ons portfolio. Ervaring, expertise en een klantgerichte aanpak vormen de basis voor onze uitstekende reputatie en marktpositie.

Momenteel zijn er vacatures voor:

Accountmanager Rayon Midden Nederland

Als accountmanager ben je commercieel verantwoordelijk voor de omzet, groei en klanttevredenheid in je rayon Midden-Nederland. Samen met de verkoop binnendienstorganiseer je het hele commerciële proces. Je zorgt hiervoor door primair met klanten in contact te zijn middels beurzen, e-mail, telefoon en persoonlijke gesprekken.

Commercieel medewerker binnendienst

Als Commercieel medewerker binnendienst kom je te werken in een enthousiast team Inside Sales samen met zeven andere collega's. Je bent hierbij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Magazijn-/productiemedewerker m/v

In deze veelzijdige functie als magazijn-/productiemedewerker ben je als teamspeler in een klein team verantwoordelijk voor een aantal logistieke bewegingen op en rond de werkvloer in het magazijn en je bedient onze kabelknip- en kabelwikkelmachines.

Allround magazijnmedewerker

In deze veelzijdige functie als allround magazijn medewerker ben je als teamspeler in een klein team verantwoordelijk voor alle logistieke bewegingen op en rond de werkvloer in het magazijn.