Kabels, draden en toebehoren voor de olie-, gas- en chemische industrie

In de wereld van vandaag wordt steeds meer onderzoek gedaan naar nieuwe energiebronnen om op duurzame wijze in een deel van de energiebehoeften van de wereld te voorzien. De olie- en gasindustrie blijft de belangrijkste industrie als het erom gaat aan de bestaande wereldwijde vraag naar energie te voldoen. Het feit dat de olie- en gasindustrie zich op de meest uiteenlopende plaatsen ter wereld bevindt - in de diepe zee of op het land, in de stormachtige Noordzee, bij hoge temperaturen in Saoedi-Arabië of lage temperaturen in Rusland - betekent dat de gebruikte kabels en leidingen bestand moeten zijn tegen verschillende externe omstandigheden.

Met HELUKABEL heeft u de geschikte partner voor uw projecten in de olie- en gasindustrie aan uw zijde. HELUKABEL heeft de juiste producten en oplossingen voor zowel "offshore" projecten op boorplatforms, schepen of productieplatforms als "onshore" projecten in bijvoorbeeld raffinaderijen en petrochemische installaties.

Om te voldoen aan de verschillende omstandigheden en vereisten in de diverse toepassingsgebieden, bieden wij kabels, geleiders en kabelaccessoires met diverse goedkeuringen, zoals De Norske Veritas - Germanischer Lloyd (DNV GL), American Bureau of Shipping (ABS) en nog veel meer.

Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste producten voor uw specifieke toepassing en staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Maak hier een afspraak met onze branche-expert of bel ons op +31 (0)495 499 049 of stuur een e-mail naar: info@helukabel.nl.