Kabels, snoeren en toebehoren voor de mobiliteitsindustrie

Nederlanders leggen elk jaar enkele miljarden kilometers af - op de meest uiteenlopende manieren: In het lucht- of zeevervoer, op de weg of per spoor - bij het vervoer van mensen en goederen worden steeds hogere eisen gesteld aan kabels en draden. Deze moeten absoluut betrouwbaar werken en in noodgevallen brandvertragend zijn en vrij van corrosieve en giftige gassen. Als totaalleverancier van kabels, geleiders en kabelaccessoires zijn wij in staat onze klanten ook op dit gebied hoogwaardige oplossingen te bieden.

HELUKABEL levert aan een groot aantal klanten in de mobiliteitssector en is een sterke en betrouwbare partner op het gebied van kabels, draden en kabelaccessoires voor de mobiliteit van vandaag en natuurlijk ook die van morgen.

Vanuit voorraad bieden wij specifieke verbindingsoplossingen voor de bouw van moderne spoorwegvoertuigen en de bijbehorende infrastructuur. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de spoorwegmarkt en zijn gebaseerd op hoogfrequente, laagfrequente en glasvezeloplossingen.

Flexibele en zeer soepele speciale kabels worden ook gebruikt voor de bevoorrading van 400Hz-vliegtuigen op de grond en in kraan- en spreader toepassingen in havens over de hele wereld, 24 uur per dag. De speciale kabels, die in nauwe samenwerking met klanten en eindgebruikers zijn ontwikkeld, zorgen voor stroomvoorziening en foutloze signaaloverdracht op gebieden waar duurzaamheid en betrouwbaarheid vereist zijn.

Als systeemaanbieder voor e-mobiliteit en laadinfrastructuur biedt HELUKABEL niet alleen laag- en middenspanningskabels voor ondergrondse installatie, maar ook AC/DC laadkabels zoals onze HELUPOWER® CHARGE 750 AC of HELUPOWER® CHARGE 1200 DC.

Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste producten voor uw specifieke toepassing en staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Bel voor een afspraak met onze industrie expert, telefoonnummer +31 (0)495 499 049 of stuur een e-mail naar: info@helukabel.nl.