Kabels, snoeren en accessoires voor evenement- en mediatechnologie

Onze kabels zorgen al jaren voor een soepele werking op de belangrijkste musical- en theaterpodia van Europa en worden gebruikt in de professionele televisie-, radio- en studiotechniek en bij grote evenementen.

Met onze merken HELUSOUND, HELULIGHT en HELUEVENT garanderen wij perfecte geluidsresultaten, buitengewone lichteffecten en een uitstekende beeldkwaliteit. Wij bieden hoogwaardige, op elkaar afgestemde kabeloplossingen uit voorraad of volgens de wensen van de klant. Dit omvat bekabeling voor licht, geluid en cameratechniek, alsmede voor bewakings- en beveiligingstechniek, regel- en besturingstechniek, pyrotechniek en stroomvoorziening.

Ons kabelassortiment omvat kabels voor zowel binnen- als buitentoepassingen en garandeert een hoge transmissiekwaliteit voor vaste installaties of mobiel gebruik. Naast standaardproducten zoals de digitale HELUSOUND-audiokabel of de HELULIGHT DMX-kabel, biedt HELUKABEL kabels en snoeren aan die speciaal op klantspecificatie zijn ontwikkeld: Bijvoorbeeld de HELUEVENT HYBRID, die beeld-, geluids- en stroomtransmissie combineert en wordt gebruikt voor de bekabeling van montage- en mengpanelen of camera's met meerdere uitgangen. De kabel is zeer flexibel - een bijzonder kenmerk van hybride kabels - dankzij de optimale chemische samenstelling van de mantel- en isolatiematerialen, die in onze fabriek in Windsbach werd bereikt. Bovendien is de kabel halogeenvrij, vlam vertragend en kan deze ook buiten worden gebruikt.

De HELUEVENT-multicore-load kabel voor studioproducties werd ontwikkeld in samenwerking met de Duitse televisiezender ZDF; moeilijk ontvlambaar, oprolbaar en halogeenvrij. Eveneens in het assortiment: coaxiale kabels die compatibel zijn met sleepkettingen, die overal worden gebruikt waar sleepkettingen worden gebruikt en beeldtransmissie of een radiosignaal wordt overgebracht.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag de juiste producten te vinden en staan voor u klaar.

Per e-mail info@helukabel.nl of per telefoon +31 (0)495 499 049.

Mediatechnologie film

Mediatechnologie film
HELUPOWER REFLECT