Nederland als industriële natie

De industrie is een belangrijke pijler van welvaart en groei in Nederland. Zij draagt elk jaar ongeveer 13% bij aan de bruto toegevoegde waarde van de Nederlandse economie.

De Nederlandse industrie heeft altijd gestaan voor hoge productkwaliteit en productiviteit, en vooral voor haar innovatiekracht. Het behoud van deze reputatie vergt echter veel van de afzonderlijke industriële sectoren: nieuwe concurrenten betreden de wereldmarkt, nieuwe technologieën winnen terrein en het thema digitale transformatie en Industrie 4.0 wordt steeds belangrijker. Ondernemingen worden gedwongen de opkomende uitdagingen permanent het hoofd te bieden en er sterker uit tevoorschijn te komen.

HELUKABEL heeft zich tot doel gesteld, met haar knowhow op het gebied van kabels, aders en kabelgarnituren een partner voor elke industrietak te zijn, om op deze manier te garanderen dat de Nederlandse industrie ook in de toekomst met haar producten en innovaties "state of the art" op de wereldmarkt zal zijn.

Voor elke industrie met haar eigen eisen en omstandigheden hebben wij passende oplossingen in onze productportefeuille - en als de juiste oplossing nog niet bestaat, dan ontwikkelen onze ingenieurs uit de productie in Windsbach die zelf.

Ons bestaande productassortiment varieert van besturings- en datakabels tot zeer flexibele en robuuste kabels voor sleepkettingtoepassingen in veeleisende productieomgevingen. Bovendien omvat ons productassortiment ook hitte- en oliebestendige, alsmede halogeenvrije kabels en draden. Om ons aanbod compleet te makemn bieden wij ook een ruim assortiment kabelaccessoires aan. Onze producten voldoen aan de bijbehorende goedkeuringen en erkenningen voor de internationale markten.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste producten en staan tot uw beschikking.

Per e-mail info@helukabel.nl of per telefoon +31 (0)495 499 049.