Vier nieuwe productgroepen beschikbaar

Instrumentatiekabels en verlengkabels voor thermokoppels voor toepassingen in de olie- en gassector en de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.

Instrumentatiekabels

HELUKABEL opent nieuwe markten: Met de instrumentatiekabels en thermokoppelverlengkabels voor toepassingen in de olie- & gassector, de chemische, farmaceutische en voedingsindustrie zijn vier nieuwe productgroepen uit voorraad leverbaar. De instrumentatiekabels worden overal ingezet waar processen moeten worden gestuurd en bewaakt: ze verzenden meetgegevens over bijvoorbeeld temperatuur, druk of debiet en worden gebruikt voor het aansturen van kleppen, temperatuurregelaars en controlelampen. Vooral in onshore installaties zoals raffinaderijen of chemische fabrieken kunnen de afstanden tussen de controlekamer en het aan te sturen onderdeel (zoals een klep, controlelamp of sensor) erg lang zijn. Om een foutloze overdracht van signalen over deze lange afstanden te garanderen, zijn onze instrumentatiekabels ideaal.

Controlekamer met raffinaderij op de achtergrond
Alles in één oogopslag: hier in de controlekamer komen alle centrale gegevens samen - des te belangrijker dat de gebruikte kabels en draden de signalen betrouwbaar en foutloos overbrengen, zelfs over lange afstanden.

Learn more about the new instrumentation cables:

Data sheets are available for download here: www.helukabel.de/new-instrumentation-datasheets

Download

Persbericht

terug