Kabels en draden voor e-mobiliteit

De thema's energietransitie en klimaatverandering gaan gepaard met de ontwikkeling van klimaatvriendelijke mobiliteit. Met name elektrische mobiliteit is naar voren gekomen als dé sleutel tot CO2-reductie in vervoer en verkeer, aangezien elektrische voertuigen aanzienlijk minder CO2 genereren dan vroegere vervoermiddelen. Vooral in combinatie met regeneratief opgewekte elektriciteit zal e-mobiliteit een centraal element zijn van onze toekomstige energiebesparende levensstijl. Om haar positie op de wereldmarkt te behouden, zal een hele bedrijfstak zich moeten herbezinnen. Dit vergt belangrijke innovaties in de voertuigen zelf en de aandrijving ervan, alsook in de infrastructuur van oplaadstations en elektriciteitsnetten.

HELUKABEL ondersteunt de energietransitie met de HELUPOWER®-reeks, de veelzijdige laadkabels voor gelijk- en wisselstroom. Het gebruik voor het opladen van elektrische voertuigen bij openbare oplaadpunten zoals parkeerterreinen, langs autowegen of in garages is net zo zeker als het opladen aan het privéstopcontact. Dankzij de geïntegreerde UV- en oliebestendigheid is betrouwbaar opladen zowel binnen als buiten mogelijk.

Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste producten voor uw specifieke toepassing en staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Bel ons op +31 (0)495 499 049 of stuur een e-mail naar: info@helukabel.nl.