Windenergie - traditie herontdekt

Mensen gebruiken windenergie al honderden jaren - om graan te malen of grondwater op te pompen. Windenergie speelt vandaag de dag een leidende rol bij het opwekken van groene stroom en levert ook de grootste bijdrage aan de elektriciteitsproductie binnen de industrie. Op alle continenten en in alle klimaatzones zijn er reeds windturbines die extreme klimatologische omstandigheden trotseren, niet alleen op het land maar ook op het water. Zeewater-, olie-, ozon- en UV-bestendigheid zijn geen optie, maar een must!

HELUKABEL biedt u optimale oplossingen voor onshore en offshore windturbines, alsook voor de infrastructuurbekabeling van complete windmolenparken. Met ons volledige assortiment krijgt u laagspannings- en middenspanningskabels met koperen of aluminium geleiders, torsie bestendige kabels, data- en netwerktechnologie, voorgemonteerde glasvezelkabels alsook individuele verbindingstechnologie en andere toebehoren voor het bevestigen en bundelen van kabels in de toren - alles uit één hand.

Wij adviseren u graag bij de keuze van geschikte producten voor uw specifieke toepassing.

Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen per telefoon +31 (0)495 499 049 of per e-mail naar info@helukabel.nl.

To Do

Illustration of a wind turbine with explanations