Breedbanduitbreiding - de basis voor digitalisering

Met glasvezelkabel kunnen grote hoeveelheden gegevens sneller worden overgebracht en geladen. High performance breedbandnetwerken zijn dé voorwaarde voor economische groei en zijn nu relevant voor veel toepassingen en gebieden van het dagelijks leven. Bovendien is breedbandinternet een belangrijke vestigingsfactor voor bedrijven geworden - het maakt regio's aantrekkelijk omdat informatie en kennis sneller kunnen worden uitgewisseld.

Onze HELUCOM®-glasvezelkabels bieden hoge transmissiesnelheden, lage demping, geen elektromagnetische problemen, kleine afmetingen en een laag gewicht. Tegelijkertijd zijn HELUCOM®-kabels net zo robuust als de bekende koperkabels en worden ze vervaardigd volgens de normen en voorschriften van DIN VDE 0888.

Bij glasvezelnetwerken is naast de glasvezelkabel ook de verbindingstechniek van essentieel belang. Het gebruik van fiber pigtails, verbindingskabels, stekkers, koppelingen, splice boxes en junction boxes maakt optische transmissielijnen compleet.

HELUKABEL biedt u een kabeloplossing voor elke toepassing, inclusief voorgemonteerde glasvezelkabels. Wij realiseren op korte termijn assemblages met alle gangbare connector- en kabeltypes. Dit plug and play systeem bespaart u investeringen in gereedschap en installatietijd. Om uw netwerk volledig te maken, hebben wij voor u een brede waaier van producten ontwikkeld. De naam HELUCOM CONNECTING SYSTEMS staat voor de hoogste productkwaliteit en zuinigheid.

Heeft u nog vragen? Wij zullen u helpen de juiste producten te kiezen en staan tot uw beschikking. Per e-mail info@helukabel.nl of per telefoon +31 (0)495 499 049.