Kabels en snoeren voor de bouw van machines en installaties

Als grootste industriële sector en leider op het gebied van export en innovatie, neemt de machine- en installatiebouw nog steeds een zeer belangrijke plaats in binnen de economie als geheel.

Hoewel de kapitaalgoederenindustrie een fel bevochten internationale markt is, onderscheiden producten uit Nederland zich van meet af aan door innovatiekracht en hoge kwaliteitsnormen. En dat loont.

Het label "Made in Germany" geniet over de hele wereld een zeer goede reputatie en is zelfs één van de belangrijkste kwaliteitskeurmerken ter wereld. Bovenal staat het voor uitstekende kwaliteit en veiligheid - mensen vertrouwen producten die in Duitsland zijn geproduceerd.

Om deze standaard te handhaven, is de industrie voortdurend in ontwikkeling en HELUKABEL staat altijd aan uw zijde. Naast uitstekende elektrische en mechanische eigenschappen is ons technologisch leiderschap gebaseerd op een grote verscheidenheid aan materialen in combinatie met een jarenlange ervaring. Of het nu gaat om grote machines en systemen in ondernemingsgroepen of om middelgrote machinefabrikanten, wij werken nauw samen met elke klant, zodat wij onze producten kunnen optimaliseren voor de desbetreffende toepassing en individuele oplossingen kunnen bieden. Op deze manier draagt HELUKABEL met trots haar steentje bij aan het succes van de kapitaalgoederenindustrie.

Heb je interesse?

Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste producten voor uw specifieke toepassing en staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Boek hier een afspraak met onze industrie expert. Of bel ons op +31 (0)495 499 049 of stuur een e-mail naar: info@helukabel.nl.

HELUCONTROL JZ-HMH-C
HELUPOWER JZ-604-TC TRAY