Kabels en draden voor paneelbouw

De bedrijven die betrokken zijn bij de bouw van schakelkasten zijn zeer divers: van het overleg met de klant ter plaatse, via de planning van de nieuwe schakelkast, tot de aankoop van de vereiste componenten en de assemblage ervan - in alle stappen is de hoogste precisie en kwaliteit vereist. Tegelijkertijd doen de digitale transformatie en Industrie 4.0 hun intrede in deze sector - bestaande werkprocessen moeten worden geoptimaliseerd en aangepast.

HELUKABEL staat naast haar klanten, als schakelkastbouwer kunt u terugvallen op de jarenlange expertise van HELUKABEL. Middenspanningkabels, servokabels en eenaderige kabels zijn van de hoogste productkwaliteit. Om de werklast van onze klanten te verminderen, bieden wij ook de mogelijkheid om eigen aderprint op de kernen te embosseren, wat voor een betere leesbaarheid zorgt.

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste producten voor uw specifieke toepassing en staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Boek hier een afspraak met onze industrie expert. Of bel ons op +31 (0)495 499 049 of stuur een e-mail naar: info@helukabel.nl.

IE Patchcable M12
HELUTOOL CRIMPSET