Kabels & draden voor de automobielindustrie

De automobielindustrie is de belangrijkste industriële sector in Duitsland en ook één van de grootste economische sectoren wereldwijd. Sinds Carl Benz de moderne auto uitvond, heeft de industrie zich gestaag en vooral snel ontwikkeld. Van 9500 producties wereldwijd in 1900, worden tegenwoordig jaarlijks meer dan tienduizend maal dat aantal geproduceerd. Aerodynamica, gewicht, snelheid en vele andere factoren worden met de dag geperfectioneerd. Tegelijkertijd wordt de industrie gedreven door de kwestie van de brandstofvoorziening voor voertuigen.

Maar niet alleen de elementen in de auto worden steeds moderner, ook de toeleveringsindustrie voor de automobielindustrie moet gelijke tred houden met de dynamische eisen: Productie-installaties in de voertuigbouw worden steeds verder geautomatiseerd, steeds efficiëntere werkprocessen worden ingevoerd en een lange levensduur is een absolute must. HELUKABEL werkt samen met de belangrijkste automobielfabrikanten en fabrikanten van machines en installaties om gezamenlijk oplossingen op het gebied van kabels en draden te ontwikkelen die innovatief en tegelijkertijd economisch zijn en die op alle gebieden van het productieproces kunnen worden toegepast.

Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste producten voor uw specifieke toepassing en staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Boek hier een afspraak met onze industrie expert. Of bel ons op +31 (0)495 499 049 of stuur een e-mail naar: info@helukabel.nl.