Kabels, draden en toebehoren voor automatiseringstechniek

De automatiseringsindustrie groeit gestaag - trends zoals digitalisering en Industrie 4.0 bieden tal van mogelijkheden en zorgen voor snelle veranderingen in de industrie. Als gevolg daarvan neemt de automatiseringsgraad in de fabrieken voortdurend toe en breidt deze zich uit tot steeds meer gebieden - automatiseringstechnologie wordt een sleuteltechnologie. De automatisering van meting, controle en regeling van installaties betekent meestal dat de productiviteit en de rentabiliteit worden verhoogd. Tegelijkertijd worden mensen hierdoor ontlast en beschermd tegen gevaarlijk of lichamelijk inspannend werk - terwijl de kwaliteit en betrouwbaarheid constant hoog blijven. Aan alle gebruikte componenten worden dan ook de hoogste eisen gesteld op het gebied van snelheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Tegelijkertijd moeten de componenten, met inbegrip van kabels, draden en kabelaccessoires, bestand zijn tegen hoge mechanische en dynamische spanningen.

Als wereldwijd toonaangevende fabrikant van kabels en snoeren voor de automatiseringstechniek is HELUKABEL de ideale partner, wanneer de hoogste eisen worden gesteld aan de overdracht van signalen en energie. Wij bieden de geschikte producten voor uw toepassing op de volgende gebieden:

  • Motor, servo, encoder en hybride kabels (één-kabel technologie).
  • Robotkabels
  • Enkele draden en besturingskabels
  • Data- en buskabels
  • Industriële Ethernet-kabels

Of het nu gaat om een flexibele kabel voor vaste installatie of voor incidenteel bewegend gebruik, of met UL/CSA-goedkeuring of volgens NFPA 79, HELUKABEL biedt de optimale kabeloplossingen.

Onze experts geven u graag advies! Boek hier een afspraak met uw branche-expert of bel ons op +31 (0)495 499 049 of stuur een e-mail naar: info@helukabel.nl.