Bekroond voor Uitstekend Bedrijfsmanagement

HELUKABEL heeft de Best Managed Companies Award 2024 ontvangen

HELUKABEL wins Best Managed Companies Award 2024

HELUKABEL, de specialist in elektrische verbindingstechnologie, is bekroond met de prestigieuze Best Managed Companies Award 2024. De prijs, die wordt georganiseerd door het audit- en adviesbureau Deloitte Private, de Zwitserse grootbank UBS, de Frankfurter Allgemeine Zeitung en De Stem van de Duitse Industrie (BDI) e.V., wordt erkend als een kwaliteitskeurmerk voor uitzonderlijk goed geleide bedrijven.

De Best Managed Companies Award evalueert de vier belangrijkste gebieden van strategie, productiviteit en innovatie; cultuur en betrokkenheid; governance; en financiën. Door de succesvolle ontwikkelingen van de afgelopen jaren kon HELUKABEL de jury imponeren in deze categorieën. "We zijn erg trots op deze eer en de waardering voor ons werk die het vertegenwoordigt," zegt Andreas Hoppe, Chief Financial Officer van HELUKABEL GmbH, met betrekking tot de presentatie van de award in de Palmengarten evenementenhal in Frankfurt am Main, Duitsland. "In de meer dan 45 jaar geschiedenis van ons bedrijf kunnen we terugkijken op een indrukwekkend groeipercentage. Dit was alleen mogelijk omdat we kansen konden grijpen en konden vertrouwen op een sterk, gemotiveerd team in steeds veranderende omstandigheden. Ik zie deze prijs als bewijs dat we hierin behoorlijk succesvol waren."

"HELUKABEL is een uitzonderlijk voorbeeld van een Best Managed Company dat zichzelf bewijst door zijn formidabele combinatie van vooruitziendheid, productiviteit, innovatieve geest en sterk, waardegericht management. Het bedrijf heeft bovendien het indrukwekkende vermogen om een aantrekkelijke werkplek en economische groei in harmonie te brengen. Het is een voorbeeld van hoe bedrijven in hun regio een aanzienlijk verschil kunnen maken," benadrukt Dr. Christine Wolter, Partner en Leider van Deloitte Private. Het Best Managed Companies-programma is een competitie en kwaliteitszegel voor succesvolle middelgrote bedrijven. De visie: de ontwikkeling van een nationaal en mondiaal ecosysteem van uitzonderlijk geleide middelgrote bedrijven. Een belangrijk, uniek kenmerk van de prijs is zijn internationaliteit. Best Managed Companies werd in de jaren 1990 gestart door Deloitte in Canada en is sindsdien met succes geïntroduceerd in meer dan 45 landen. De bekroonde bedrijven hebben een middelgroot karakter of zijn familiebedrijven en hebben de afgelopen jaren een succesvolle economische ontwikkeling laten zien. De winnaars worden geselecteerd door een jury bestaande uit gerenommeerde economen en vertegenwoordigers van de wetenschappen en de media."

terug