Een dag gewijd aan de familie

Het HELUKABEL zomerfeest 2023 verrast met een gevarieerd programma voor jong en oud

Summer fest at HELUKABEL

Afgelopen zaterdag vierde HELUKABEL GmbH haar zomerfeest op het hoofdkantoor in Hemmingen onder een strakblauwe hemel en hoge zomertemperaturen. Naast de medewerkers van alle Duitse vestigingen waren ook hun familieleden uitgenodigd. In totaal stonden er ongeveer 1.200 mensen op de gastenlijst - het grootste feest tot nu toe in de 45-jarige geschiedenis van het bedrijf.

Met een ruim aanbod aan eten en drinken en live muziek op het podium konden bezoekers zich vermaken onder een grote tentkoepel of in de open lucht. Voor de jongere gasten was er een kleurrijk animatieprogramma met schminken, een knutselworkshop, een pierenbad en springkussens. Een ander hoogtepunt was de rondleiding door het ultramoderne logistieke centrum van HELUKABEL: ook hier kregen veel familieleden de zeldzame kans om een spannend kijkje achter de schermen te nemen en de indrukwekkende technologie te bekijken.

Onder de gasten bevond zich ook de burgemeester van Hemmingen, Thomas Schäfer. In zijn toespraak bracht hij hulde aan bedrijfsoprichter en directeur Helmut Luksch en zijn "Zwabische ondernemerschap". Luksch bedankte op zijn beurt zijn vrouw Heidi voor haar decennialange steun.

terug