Een succesvol beursoptreden bij SPS 2022

HELUKABEL was verheugd talrijke bezoekers te verwelkomen en goede gesprekken te voeren op de tentoonstelling

Helukabel Booth at Nürnberger Messe with a lot of visitors

Na een gedwongen onderbreking van twee jaar vanwege de COVID-19 pandemie was het op 8 november eindelijk zover: SPS, de toonaangevende internationale vakbeurs voor de automatiseringsindustrie, opende in Neurenberg weer haar deuren voor bezoekers. Het publiek kwam in groten getale om van de gelegenheid gebruik te maken om deskundigen uit de sector te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen.

De stand van HELUKABEL in hal 2 werd de hele tijd zeer goed bezocht. Op onze nieuw ontworpen stand konden bezoekers zich vertrouwd maken met ons groeiende portfolio voor elektrische verbindingstechnologie en al hun vragen rechtstreeks stellen aan onze specialisten die verantwoordelijk zijn voor specifieke sectoren en productgebieden.

Samen met onze dochterondernemingen Robotec-Systems, EKD Systems en Sangel Systemtechnik presenteerde de HELUKABEL Groep zich sterker dan ooit als single-source leverancier met de juiste oplossingen voor automatisering, van kabels en geleiders tot dress packs voor robotica en voorgemonteerde sleepkettingen, klaar voor installatie.Ook ons uitgebreide productaanbod voor andere sectoren, zoals e-mobiliteit en energievoorziening, was op de stand te zien. Naast heerlijk eten en drinken werden interessante gesprekken gevoerd, die zeker zullen leiden tot een aantal spannende toekomstige projecten.

HELUKABEL wil alle bezoekers bedanken en is blij met een succesvolle beursdeelname aan de SPS 2022!

terug