Nieuwe HELUKABEL dochteronderneming in Colombia

Sterkere aanwezigheid in de op twee na grootste markt van Latijns-Amerika dankzij een nieuwe locatie in de hoofdstad van Colombia, Bogotá.

Viva Colombia

Met hun nieuw opgerichte dochteronderneming in Colombia breiden de verbindingstechnologiespecialisten van de HELUKABEL-groep zich verder uit naar Zuid-Amerika.

HELUKABEL is nu vertegenwoordigd in de derde grootste economie van Latijns-Amerika, na Brazilië en Mexico. De nieuwe dochteronderneming HELUKABEL is gevestigd in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá. Met opslagcapaciteiten in een vrijhandelszone tot zijn beschikking, wordt het ontvangen van internationale import nu aanzienlijk vereenvoudigd. HELUKABEL Columbia zal in eerste instantie worden ondersteund door onze collega's in Mexico, die de groep al enkele jaren met succes vertegenwoordigen in Latijns-Amerika. "Colombia is een zeer interessante markt voor ons.

Veel internationale bedrijven hebben hier hun Zuid-Amerikaanse hoofdkantoor", legt Gerardo Montenegro Aznar uit, commercieel directeur LATAM bij HELUKABEL en directeur van de nieuwe dochteronderneming. "Onze klanten komen uit zeer verschillende sectoren, zoals de olie- en gasindustrie, de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de elektronica of de cementproductie." Tot nu toe werden deze allemaal afgehandeld door distributeurs. Een lokale aanwezigheid moet deze relaties en samenwerking helpen versterken en nieuwe zakelijke mogelijkheden ontsluiten.

terug