Snel en eenvoudig kabel strippen

Met de HELUTOOL HAM 29 introduceert HELUKABEL een innovatieve buitenmantelsnijder in haar assortiment.

HELUTOOL HAM 29 outer jacket cutter

HELUKABEL breidt haar accessoireportfolio uit met de HELUTOOL HAM 29, een innovatieve buitenmantelsnijder. Dit universeel toepasbare gereedschap is ontworpen voor kabeldiameters variërend van 4,5 tot 29 millimeter. Het blad, vervaardigd uit gehard staal, is geschikt voor zowel zachte als harde isolatiematerialen en de snijdiepte kan nauwkeurig worden aangepast tot drie millimeter. Hierdoor kan de buitenmantel van kabels en draden moeiteloos worden verwijderd zonder de onderliggende isolatie of mantel te beschadigen.

De HELUTOOL HAM 29 maakt indruk met zijn doordachte en ergonomische ontwerp. Een veer-quick-klem systeem houdt de kabel betrouwbaar op zijn plaats. Gebruikers kunnen het apparaat eenvoudig aanpassen voor ronde, spiraal- of longitudinale snedes met slechts één handbeweging. Blessures worden vrijwel geëlimineerd door de veilige constructie, en het blad is beschermd tegen vastlopen en schade door verkeerd gebruik. Het gladde ondersteunende oppervlak zorgt voor soepel en vermoeidheidsvrij werken, en de compacte afmetingen maken de buitenmantelsnijder geschikt voor elke gereedschapskoffer of zak.

Met de HELUTOOL HAM 29 krijgen elektriciens en installateurs een handig en nuttig gereedschap dat tijd en moeite bespaart bij het leggen en aansluiten van kabels. Gebruikers profiteren van nauwkeurige en schone resultaten bij het strippen en een veilige werkmethode zonder risico op verwondingen.

HELUTOOL HAM 29 - Handleiding

terug