Aufmaster: Eenvoudig en nauwkeurig meten

Het kabelmeetapparaat voor automatische documentatie en inventarisatie.

Aufmaster with display from smartphone

Aufmaster is een systeem bestaande uit software en een digitaal meetapparaat dat automatisch kabellengtes op de bouwplaats registreert en documenteert.

Electriciteitsbedrijven kennen de uitdaging: het documenteren van kabelmetingen op de bouwplaats is tijdrovend en foutgevoelig werk. Metingen worden met de hand op stukjes papier geschreven en belanden uiteindelijk op kantoor, waar ze omslachtig moeten worden ontcijferd en getypt. Ook het inventariseren van kabellengtes die op haspels of ringen zijn opgeslagen, is een tijdrovend proces.

Aufmaster

Met Aufmaster heeft HELUKABEL nu een oplossing in het assortiment waarmee gebruikers eenvoudig metingen kunnen digitaliseren of restlengtes kunnen bepalen, wat veel tijd en geld bespaart: Aufmaster is een systeem dat software combineert met een digitaal meetapparaat dat automatisch kabel lengtes registreert en documenteert door het verbinden van het binnenste uiteinde van opgerolde kabel met twee klemmen. Dit alles gebeurt terwijl het werk in uitvoering is. Wanneer een technicus een stuk kabel snijdt, wordt de bepaalde lengte automatisch naar de Aufmaster-app verzonden, die wordt doorgestuurd naar een tablet of smartphone. De resterende lengte van kabelhaspels en spoelen in het magazijn kan ook snel en eenvoudig worden geregistreerd met de Aufmaster. Gegevens worden in realtime via internet overgedragen naar het bedrijfsaccount bij Aufmaster Plus.

De software beheert meerdere meetprojecten, inventarissen en verschillende meetapparaten die zijn aangesloten op verschillende kabelhaspels. Het kan ook worden gebruikt om de metingen live te volgen en te documenteren.

Het resultaat: aanzienlijk minder inspanning voor het registreren en documenteren van metingen - en daardoor meer efficiëntie en tijd voor nieuwe projecten. U kunt de Aufmaster nu bestellen bij HELUKABEL. Onze verkoopafdeling staat klaar om u te helpen met eventuele vragen die u heeft! Meer informatie over Aufmaster is te vinden op de Aufmaster-website.

terug