Verbindingsoplossingen voor fotovoltaïsche systemen

HELUKABEL exposeert op Intersolar Europe. Bezoek ons in hal A4, stand 308!

Vorbericht zur InterSolar 2024

HELUKABEL toont de zonnepaneelkabelserie HELUPOWER SOLARFLEX en meer op Intersolar Europe 2024. (Bron: HELUKABEL)

"Verbinding maken in de zonne-energiebranche" - De deuren van Intersolar Europe in München, 's werelds belangrijkste vakbeurs voor de zonne-energie-industrie, zijn geopend van 19-21 juni 2024. HELUKABEL zal aanwezig zijn als exposant en een aantal oplossingen voor elektrische verbindings technologie presenteren waar installateurs en exploitanten op kunnen vertrouwen om energie van de zon en andere hernieuwbare bronnen economisch te transporteren naar zijn bestemmingen. Je kunt ons vinden in hal A4 op stand 308.

Met de HELUPOWER SOLARFLEX-serie bevat het HELUKABEL-portfolio meerdere kabels die specifiek zijn ontworpen om zonnepanelen met elkaar te verbinden, evenals met omvormers. De HELUPOWER SOLARFLEX-X H1Z2Z2-K UL is nieuw in het assortiment. Met deze kabel is HELUKABEL de eerste fabrikant die een zonnepaneelkabel aanbiedt volgens UL 4703, wat een belangrijk criterium is voor markten zoals de VS. Deze kabel is ook geschikt voor wereldwijde export dankzij zijn goedkeuringen volgens DIN EN 50618 en IEC 62930.

Een andere nieuwe innovatie is de HELUPOWER SOLARFLEX-X PREMIUM. Deze kabel is gecertificeerd volgens TÜV 2 PfG 2750 en is daarom geschikt voor gebruik in drijvende fotovoltaïsche systemen, of drijvende boerderijen. Deze kabel heeft een bijzonder lange levensduur en is geschikt voor internationaal gebruik dankzij zijn goedkeuringen volgens DIN EN 50618 en IEC 62930. Deze HELUPOWER-kabels zijn niet alleen verkrijgbaar in hun bewezen, standaard ontwerp, maar ook met speciale bescherming tegen knaagdieren gemaakt van een roestvrijstalen gaas. Alle varianten zijn halogeenvrij, vlamvertragend en bestand tegen UV-straling, ozon, weersinvloeden en water.

Het HELUKABEL-portfolio van fotovoltaïsche kabels bevat ook aardings- en middenspanningskabels voor verbinding en stroomtoevoer, evenals glasvezel- en datakabels voor netwerken en communicatie. Bovendien kunnen exploitanten hun handen leggen op geïntegreerde kabelbeheersystemen bestaande uit connectoren, stekkers, wartels, behuizingen en gereedschappen, evenals complete, voorgemonteerde kabelsystemen. Zo ondersteunt HELUKABEL de fabrikanten, installateurs en exploitanten van fotovoltaïsche systemen bij het genereren van schone, duurzame en hernieuwbare energie.

Geïnteresseerd? Je kunt HELUKABEL vinden op Intersolar Europe 2024 in hal A4 op stand 308. We kijken ernaar uit je daar te zien!

terug