Bezoekers onder de indruk van uitgebreid assortiment

Succesvol optreden van HELUKABEL op Hannover Messe 2023

Helukabel's exhibition stand at Hannover Messe 2023

De HELUKABEL Groep kan terugkijken op een succesvol optreden op de Hannover Messe 2023. Gedurende vijf dagen konden we de beursbezoekers imponeren met ons uitgebreide portfolio aan elektrische verbindingstechniek. De stand werd steeds goed bezocht en onze collega's konden diepgaande gesprekken voeren met klanten en geïnteresseerden.Vooral de ontwikkeling van de HELUKABEL Groep tot systeemaanbieder kon op veel belangstelling rekenen.

Drie van onze dochterondernemingen, EKD Systems, Sangel Systemtechnik en KABELMAT Wickeltechnik, waren ook vertegenwoordigd op de stand en presenteerden hun expertise en oplossingen. Samen is HELUKABEL in staat om op maat gemaakte systeemassemblages voor individuele toepassingen te implementeren en te leveren - van voorgemonteerde kabels tot kant-en-klare sleepkettingen.

Een ander hoogtepunt op onze stand was de presentatie van Aufmaster - een opstartproject dat HELUKABEL vanaf het begin heeft ondersteund. Het systeem, bestaande uit een meetapparaat en bijbehorende software, maakt de automatische registratie en documentatie van kabeldoorsneden op bouwplaatsen mogelijk.

Bezoekers konden het apparaat zelf uitproberen tijdens een live demonstratie en ontdekken hoe efficiënt het is.Wij danken alle bezoekers en ons uitstekende beursteam en zien u graag terug op de Hannover Messe 2024!

terug