Helukabel richt dochteronderneming op in Ierland

Lokale aanwezigheid zorgt voor uitgebreidere service en kortere levertijden

New subsidiary ireland

De HELUKABEL Groep blijft groeien: de specialist voor elektrische aansluittechniek richt een nieuwe dochteronderneming op in Ierland.

Verdere groei voor de HELUKABEL Groep: Begin dit jaar richtte de fabrikant en leverancier van elektrische aansluittechniek een dochteronderneming op in Ierland. Met de ingebruikname van deze nieuwe kantoor- en logistieke locatie in de hoofdstad Dublin kunnen wij onze klanten door het hele land nog sneller en betrouwbaarder voorzien van kabels, snoeren en toebehoren.

De HELUKABEL Groep is nu vertegenwoordigd in 39 landen over de hele wereld. "Ons doel is om het wereldberoemde merk HELUKABEL in Ierland te vestigen en onze positie in deze opwindende markt duurzaam uit te breiden", zegt Geoff Byrne, algemeen directeur van de nieuwe dochteronderneming. "We zien hier nog steeds een groot potentieel in veel industriële sectoren en vooral in duurzame energie. We zijn verheugd om ons als A-leverancier op de Ierse markt te presenteren." Kabels en draden voor windenergie en zonne-energie systemen zijn al jaren een grote kracht van ons bedrijf.

"Onze klanten hier in het land kunnen zich verheugen op een nog uitgebreidere service en kortere respons- en levertijden in de toekomst", voegt Geoff toe. Vooral als het gaat om speciale eisen of klantspecifieke oplossingen, is de lokale aanwezigheid een doorslaggevend voordeel. HELUKABEL Ierland is al de tweede uitbreiding van de groep dit jaar: nog maar enkele weken geleden kondigde de specialist de oprichting van een dochteronderneming in Marokko aan.

terug