Verbindingstechnologie voor de volgende generatie industrie

Bezoek HELUKABEL op SPS 2022 van 08 tot 10 november in Neurenberg!

Exhibition stands with many people at the SPS fair

Verbindingstechnologie voor de volgende generatie industrie

Op de SPS 2022 (08 - 10 november, Neurenberg) presenteert de HELUKABEL Groep zich actiever dan ooit als systeemaanbieder voor elektrische verbindingstechniek. In hal 2 op stand 230/231 tonen wij onze maatoplossingen voor de industriële automatisering - van kabels tot kant-en-klare, geprefabriceerde sleepkettingen.

De betrouwbare overdracht van energie en gegevens is een basisvereiste voor succesvolle industriële automatisering. HELUKABEL zet zich hier al meer dan 40 jaar voor in - en ontwikkelt haar productportfolio voortdurend. Met de overname van de bedrijven EKD Systems en Sangel Systemtechnik, die beide al vele jaren op de markt actief zijn, biedt de HELUKABEL Groep sinds kort ook sleepkettingen, kabelassemblages en voorgemonteerde systeemmodules aan. Het doel is om verschillende branches, zoals de machinebouw, gericht te ondersteunen met op maat gemaakte, complete oplossingen.

Onze kabels en draden worden gebruikt in de industrie, bijvoorbeeld in sleepkettingen of robots. De data- en besturingskabels van de ROBOFLEX-serie zijn bijvoorbeeld vooral ontworpen voor zeer dynamisch en driedimensionaal gebruik. Ze zijn in gelijke mate bestand tegen spanning, druk, buiging en torsie. ROBOFLEX recycle overtuigt ook door zijn zeer goede oliebestendigheid en uitstekende weerstand tegen lasparels. Via onze dochteronderneming Robotec-Systems zijn wij ook gespecialiseerd in kant-en-klare en geassembleerde slangpakketten voor robotica.

De MULTISPEED-serie is geschikt voor extreme mechanische belasting in sleepkettingen. Wij hebben ook een breed scala aan data-, netwerk- en BUS-kabels beschikbaar. Hiertoe behoren bijvoorbeeld HELUKAT-koper- of HELUCOM-glasvezelkabels, die ook in zware omstandigheden uitstekende transmissie-eigenschappen hebben. Als betrouwbare partner voor de aandrijftechniek levert HELUKABEL ook motor-, encoder- en hybride kabels voor servoaandrijvingen en alle bijbehorende accessoires. De enkelvoudige kabeloplossingen van de TOPSERV Hybrid serie ondersteunen alle bekende digitale interfaces zoals DSL, EnDat of EtherCAT. Dit geldt zowel voor de PVC als de PUR productuitvoeringen.

HELUKABEL heeft een zeer breed portfolio aan producten voor verschillende industrieën zoals e-mobiliteit en energievoorziening. Onze kracht ligt in de ontwikkeling van maatwerkproducten voor unieke klantwensen en in ons wereldwijde logistieke netwerk, dat een hoge productbeschikbaarheid en korte levertijden garandeert. Bezoek ons bij SPS en maak kennis met onze productiemogelijkheden en onze zeer responsieve service - wij hebben altijd een antwoord voor unieke uitdagingen!

Wilt u meer weten? Vind HELUKABEL op SPS 2022 in hal 2 op stand 230/231.

terug