Electric Superbike op de WoTS beurs

De Apex-SR Superbike zal worden gepresenteerd op de stand van HELUKABEL 11B006

Bekijk de Electric Superbike tijdens de WoTS beurs!

De vakbeurs World of Technology & Science opent binnenkort haar deuren! Om precies te zijn van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september 2022 is de Jaarbeurs in Utrecht het toneel van de WoTS-beurs.

Werelden van technologie en wetenschap komen tijdens WoTS 2022 bij elkaar. De exposanten en de betrokken branches zijn verdeeld over vijf onderscheidende werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Electronics, World of Motion & Drives en World of Industrial Processing. Tijdens de WoTS beurs zal HELUKABEL in hal 11 van MOTION & DRIVES aanwezig zijn en de Electric Superbike tonen. Komt dat zien! We hopen je dan persoonlijk te ontmoeten en nodigen we je van harte uit om alvast een GRATIS ticket namens HELUKABEL te bestellen. Bestel je GRATIS ticket hier!

Afspraak op de stand

Je kunt ook alvast een afspraak inplannen met een accountmanager tijdens de beurs. Stuur een mail naar marketing@helukabel.nl, geef een voorkeur voor een dag/tijdstip aan en eventueel de naam van de accountmanager.

Electric Superbike Twente

Tijdens de beurs zal de Electric Superbike van Universiteit Twente worden gepresenteerd. In deze motor worden kabels van HELUKABEL gebruikt. Studenten geven toelichting over de totstandkoming van de motor.

De nieuwste motor DELTA-XE had afgelopen juli in Finland de eerste prijs met een topsnelheid van 265 km per uur! De snelste tijd van een e-motor tot nu toe!

Voor meer informatie over Electric Superbike Twente verwijzen we je naar hun website.

Bekijk hier de releasefilm van de laatste motor DELTA-XE .

terug