De koers bepalen voor windenergie

WindEnergy Hamburg, 's werelds grootste en belangrijkste ontmoetingsplaats voor de windindustrie, vindt plaats van 27 tot 30 september 2022. HELUKABEL neemt deel als exposant en zal zijn hoge niveau van expertise als partner voor fabrikanten en leveranciers van windturbines presenteren in hal B6 op stand 224.

HELUKABEL auf der WindEnergy

Het portfolio van HELUKABEL voor de windindustrie omvat alle soorten kabels en draden die worden toegepast op de hoofdcomponenten van windturbines. Het productassortiment omvat bijvoorbeeld lichtgewicht en flexibele aluminiumkabels die in één stuk in de toren kunnen worden getrokken, waardoor onnodige kostenintensieve verbindingen worden geëlimineerd, en voorgemonteerde aluminium geleiders van klasse 2 die vooraf in de afzonderlijke torensegmenten kunnen worden geïnstalleerd. Torsiebestendige kabels met een grote verscheidenheid aan isolatiematerialen, spanningsniveaus en doorsneden van 0,5 tot 400 mm² maken ook deel uit van het assortiment. Deze worden in de testtoren van HELUKABEL getest om er zeker van te zijn dat ze klaar zijn voor serieproductie. Hittebestendige kabels voor generatoraansluitingen en sleepringtoepassingen, ethernetkabels en bustechnologie voor datacommunicatie, en voorgemonteerde glasvezelkabels in veel verschillende uitvoeringen en als plug-and-play-oplossingen voor een snelle installatie ter plaatse, completeren het productassortiment van HELUKABEL voor de windenergiesector.

Met dit uitgebreide productportfolio biedt HELUKABEL optimale oplossingen voor onshore en offshore windturbines en voor de infrastructuurbekabeling van complete windmolenparken. De onderneming ondersteunt al tientallen jaren klanten in de windenergie-industrie en is als ontwikkelingspartner van toonaangevende fabrikanten zeer vertrouwd met de verschillende toepassingsscenario's en eisen. Kabels en geleiders kunnen zo worden ontworpen dat ze bestand zijn tegen onder andere zeewater, olie, ozon of UV-straling. In de ontwikkelings- en productielocaties ontwerpt HELUKABEL niet alleen klantspecifieke oplossingen vanaf het begin, maar test deze ook in eigen laboratoria. Veel producten zijn gecertificeerd volgens UL, VDE of andere normen, zodat binnen het assortiment voor iedere doelmarkt de juiste producten te vinden zijn. Al het bovenstaande maakt HELUKABEL tot een betrouwbare leverancier van kabels, draden en verbindingstechniek voor de windindustrie.

U vindt HELUKABEL op WindEnergy Hamburg 2022 in hal B6 op stand 224. Kom en bezoek ons!

terug