Verbindingstechnologie voor spoorwegvervoer

Op de InnoTrans 2022, de toonaangevende internationale vakbeurs voor verkeerstechniek (20-23 september, Berlijn - Duitsland), presenteert de HELUKABEL Groep haar omvangrijke productportfolio voor het railvervoer. De specialist in elektrische verbindingstechniek biedt kabels, draden en toebehoren voor de uitrusting en het onderhoud van railvoertuigen en voor de infrastructuur die daarvoor nodig is.

Helukabel will exhibit at InnoTrans 2022

Innotrans 2022

In hal 12 op stand 310 kunnen bezoekers kennismaken met ons brede gamma aan spoorwegkabels. Als verkooppartner van de Zwitserse fabrikant HUBER+SUHNER biedt HELUKABEL haar klanten de complete RADOX kabelserie aan. Met hun elektronenstraal vernette isolatiematerialen zijn deze kabels mechanisch extreem belastbaar, temperatuurbestendig en blijven ze stabiel, zelfs in geval van kortsluiting. Bovendien maken de speciale isolatiematerialen een geringere wanddikte mogelijk en dragen daardoor bij aan ruimte- en gewichtsbesparing. RADOX spoorwegkabels zijn geschikt voor railvoertuigen zoals regionale en hogesnelheidstreinen, metro's, trams en locomotieven.

HELUKABEL levert ook hoogwaardige elektrische aansluitoplossingen voor de spoorweginfrastructuur, zoals stroomkabels voor de stroomvoorziening van sporen en stroomafnemers, besturingskabels voor de signaleringstechniek en data- en glasvezelkabels voor de overdracht van informatie. Bovendien is de onderneming als partner van talrijke gerenommeerde fabrikanten ook gekwalificeerd als leverancier van Deutsche Bahn AG. Betrouwbare leveringen worden mogelijk gemaakt door HELUKABEL's brede productportfolio en het state-of-the-art logistieke concept. Bovendien kan HELUKABEL met haar eigen productontwerp- en productiemogelijkheden op maat gesneden oplossingen voor speciale eisen leveren.

Op de InnoTrans 2022 is de Mobility+ Corner een nieuw platform voor aanvullende mobiliteitsdiensten die verder gaan dan wat de klassieke openbaar vervoerssystemen bieden. HELUKABEL heeft hier bijvoorbeeld oplossingen voor aanbieders van auto- en fietsdeelauto's. Als toonaangevende leverancier van laadkabels zorgt de specialist voor een betrouwbare energietoevoer aan alle soorten elektrisch aangedreven voertuigen.

De verbindingstechnologie van HELUKABEL wordt ook toegepast bij laadstations en infrastructuur. U vindt HELUKABEL op InnoTrans 2022 in hal 12 op stand 310. Bezoek ons!

terug