Hoogwaardige kabels voor solarprojecten

PVO International verzorgt de volledige inkoop voor grootschalige solarprojecten in heel Europa en levert hierbij alle componenten die nodig zijn voor de bouw van fotovoltaïsche systemen - inclusief kabels, die bij voorkeur bij HELUKABEL worden ingekocht. Hoge kwaliteit, beschikbaarheid, korte levertijden en een uitstekende service, gekenmerkt door flexibiliteit, maken HELUKABEL de voorkeursleverancier.

solarkabel

PVO International, inkooppartner voor grootschalige solarprojecten, vertrouwt op kabels en draden van HELUKABEL (Bron: PVO International)

De overgang naar duurzame energie is één van de belangrijkste taken in de strijd tegen klimaatverandering en zonne-energie is één van de belangrijkste technologieën in deze strijd. PVO International zet zich hiervoor in. Het bedrijf, met het hoofdkantoor in Rosmalen, is één van de koplopers in de Europese markt als het gaat om de inkoop van zonnepanelen, omvormers, batterijen, laadpalen, kabels en montagemateriaal. PVO neemt het volledige inkoopproces uit handen voor haar klanten inclusief logistieke oplossingen en een optimale operationele service. Jarenlange ervaring, diepgaande marktkennis en een uitgebreid leveranciersnetwerk zijn de kenmerken van de specialist.

Kwaliteit en beschikbaarheid zijn cruciaal voor klanten

"Voor ons is het bijzonder belangrijk dat alle producten die wij aanbieden voldoen aan hoge kwaliteitseisen", beschrijft Jan-Willem Jansen, Operationeel Inkoper bij PVO International. "Zo helpen we onze klanten de levensduur van hun fotovoltaïsche systemen te optimaliseren." Als distributeur installeert PVO International de systemen niet zelf. "Toch zorgen we ervoor dat alle componenten die we leveren eenvoudig te installeren zijn, om zo de installatie voor onze klant zo efficiënt mogelijk te maken." Daarnaast benadrukken installateurs en gebruikers het belang van beschikbaarheid - en natuurlijk een aantrekkelijke prijs.

"We staan voortdurend in nauw contact met onze leveranciers om het juiste materiaal tegen de beste voorwaarden voor onze klanten te krijgen", legt Jansen uit. "We vertrouwen op lange termijn partners die aan onze hoge eisen voldoen." Als het gaat om de kabels die nodig zijn voor de bedrading van een solarproject, rekent PVO het liefst op HELUKABEL. Helukabel levert PVO International onder meer SOLARFLEX-X DC-kabels, die worden gebruikt als verbinding tussen de afzonderlijke zonnepanelen en voor het aansluiten van de omvormers. Ook diverse AC-kabels, aardingskabels en datakabels worden geleverd.

Bedrijfspand PVO International
PVO International verzorgt de inkoop voor grootschalige solarprojecten in heel Europa en voorziet haar klanten van alle componenten die nodig zijn voor de bouw van solarsystemen. (Bron: PVO International)

Een succesvolle samenwerking sinds 2017

"We werken al sinds 2017 samen met HELUKABEL", herinnert Jan-Willem Jansen zich. "We waarderen vooral de duidelijke en tijdige communicatie tussen beide partijen die voortkomt uit onze samenwerkingsrelatie. Jansen wijst ook op de korte levertijden die HELUKABEL garandeert dankzij haar internationale en state-of-the-art logistieke netwerk. "Bovendien is de kwaliteit bij HELUKABEL altijd hoog: als we bijvoorbeeld kabels nodig hebben die gecertificeerd zijn volgens de Construction Products Regulation (CPR) voor een bepaald land, kunnen we deze zonder problemen krijgen." Uitgebreide tests, die HELUKABEL in haar eigen testlaboratorium uitvoert, zijn van groot belang om er zeker van te zijn dat de kabels de belastingen in de praktijk op betrouwbare wijze zullen weerstaan.

Ook de uitstekende service van HELUKABEL, gekenmerkt door flexibiliteit, wordt door Jansen zeer gewaardeerd. "We weten dat we altijd geholpen worden, ook bij last-minute bestellingen en speciale verzoeken", benadrukt hij. "Onze klanten zijn volledig tevreden over de producten van HELUKABEL - en als zij dat zijn, zijn wij dat ook."

Portrait of Jansen
Jan-Willem Jansen, Operationeel Inkoper bij PVO International (Bron: PVO International)

Meer informatie over PVO International vindt u hier: www.pvo-int.com

terug