HMI 2022: Een geslaagde terugkeer naar de beurs!

HELUKABEL is verheugd over zijn succesvolle aanwezigheid op HMI 2022

Helukabel Booth at Hannover Messe with a lot of visitors

De eerste grote vakbeurs sinds het begin van de pandemie: HELUKABEL is verheugd over haar succesvolle optreden op HMI 2022.

Eindelijk zijn de vakbeurzen weer terug: vorige week was de Hannover Messe het eerste grote evenement voor HELUKABEL sinds het begin van de COVID-19 pandemie. Na een periode van twee jaar heerste er een gevoel van opluchting onder de exposanten en bezoekers op de belangrijkste beurs van de industriële sector - en het resultaat was over het algemeen zeer positief: alle betrokkenen waren blij eindelijk weer de gelegenheid te hebben elkaar persoonlijk te ontmoeten.

Het dalende aantal COVID-19 gevallen en de hygiënemaatregelen van de organisator maakten een voorzichtige terugkeer naar de normaliteit mogelijk - en als gevolg daarvan waren de hallen op alle vier de dagen goed bezet. Er was ook veel belangstelling voor de HELUKABEL-stand op de HMI. Bezoekers konden zich o.a. laten informeren over ons nieuwste groepslid EKD Systems. Met de overname van de specialist in sleepkabels heeft HELUKABEL een nieuwe stap gezet in de richting van systeemaanbieder voor elektrische verbindingstechniek. Daarnaast werden oplossingen voor industriële automatisering, machinebouw en e-mobility gepresenteerd.

Op de stand waren experts van HELUKABEL bijna continu bezig met informatieve gesprekken met klanten en geïnteresseerden."We zijn erg blij met de positieve respons en om weer de mogelijkheid te hebben om persoonlijke contacten te onderhouden", benadrukte Managing Director Marc Luksch. "Veel dank aan al onze collega's die met hun grote inzet deze succesvolle beurstentoonstelling mogelijk hebben gemaakt!"

terug