De juiste kabeloplossingen voor Single Pair Ethernet

In de SPE Pioneer Summit webinar serie, biedt HELUKABEL diepgaande inzichten in Single Pair Ethernet technologie.

Advertisement for the Digital Coffee Break of SPE

In de "SPE Pioneer Summit" webinar serie, legt HELUKABEL de belangrijkste aspecten van bekabeling voor Single Pair Ethernet uit.

Single Pair Ethernet wordt gezien als de technologie van de toekomst in industriële communicatie - dankzij datatransmissie met gigabitsnelheden en een gelijktijdige stroomvoorziening met slechts één paar draden. Het is een slimme, flexibele, ruimte- en kostenbesparende oplossing die real-time communicatie tot op veldniveau mogelijk maakt.

Als Premium Lid van het SPE Industrial Partner Network en lid van de werkgroep "Technology" is HELUKABEL in belangrijke mate betrokken bij de ontwikkeling van deze technologie. De vereniging ziet zichzelf als een informatie- en uitwisselingsplatform - en biedt daartoe onder andere de "SPE Pioneer Summit" aan, een serie informatieve webinars die verschillende aspecten van het Single Pair Ethernet onderwerp uitdiepen.

In het kader van deze serie nodigt HELUKABEL u uit voor een digitale koffiepauze op 25 mei 2022 om 11:00 uur (CEST). In zijn presentatie zal Horst Messerer, Product Manager Data-, Netwerk- en Bus Technologie, uitleggen wat belangrijk is als het gaat om bekabeling voor Single Pair Ethernet. Het webinar biedt inzicht in de toekomstige bekabelingsklassen, doorsneden en mantelmaterialen van industriële bekabeling - zowel voor alleen datakabels als voor hybride kabels. Verder leert u welke connectoren beschikbaar zijn voor verschillende bekabelingsoplossingen.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Schrijf u dan hier in voor het webinar "Single Pair Ethernet (SPE) Cabling" tijdens de SPE Pioneer Summit!

terug