Hannover Messe 2022

HELUKABEL presenteert complete oplossingen voor industriële automatisering, machinebouw, e-mobility en nog veel meer op HMI

Image Hannover Messe

Hannover Messe in een oogopslag

Vanwege de COVID-19 pandemie vond de Hannover Messe 2022 niet plaats in april zoals gepland, maar zal het plaatsvinden van 30 mei tot en met 2 juni. Het wordt dus de eerste grote industriële vakbeurs ter wereld dit jaar en zal, met haar focus op digitalisering en duurzaamheid, een belangrijk platform zijn voor verdere vooruitgang in innovatieve en efficiënte productie en klimaatbescherming. Het partnerland van de Hannover Messe 2022 is Portugal.

Meer informatie over Hannover Messe

Trade fair logo Hannover Messe

Waar kan ik HELUKABEL vinden tijden de Hannover Messe 2022?

Hallenplan HMI 2022

HELUKABEL zal aanwezig zijn als exposant op de Hannover Messe. Onze stand bevindt zich in hal 013, stand D96.

Klik hier voor de plattegrond van de hal

Eindelijk is het weer zover: van 30 mei tot 2 juni opent 's werelds toonaangevende industriebeurs haar deuren voor bezoekers. HELUKABEL zal als exposant aanwezig zijn - en wij verheugen ons erop, klanten en geïnteresseerden weer persoonlijk te ontmoeten en te spreken!

Op onze beursstand in hal 13, stand D96, presenteren wij HELUKABEL als complete systeemaanbieder voor elektrische verbindingstechniek. Door de overname van EKD Systems - begin dit jaar, hebben we ons portfolio uitgebreid met op maat gemaakte kabelrupsen van staal, roestvrij staal en kunststof. Hierbij ligt de focus op uitdagende, unieke projecten. HELUKABEL is de enige onderneming ter wereld die zowel kabels en leidingen als kabelrupsen als een compleet systeem uit eigen productie kan leveren.

Drag chain by EKD
Door de overname van EKD Systems - heeft HELUKABEL haar portfolio uitgebreid met op maat gemaakte kabelrupsen van staal, roestvrij staal en kunststof. (© HELUKABEL)

Een industrie expert voor speciale kabelconstructies

Many robots in a hall
HELUKABEL presenteert op HMI 2022 complete oplossingen voor industriële automatisering, machinebouw en e-mobiliteit. (© HELUKABEL)

Op HMI 2022 zullen we ook onze expertise tonen in uiteenlopende sectoren als industriële automatisering, machinebouw en e-mobiliteit. Met onze ervaring en expertise bieden wij gebruikers niet alleen kabels, draden en accessoires, maar complete oplossingen die speciaal zijn afgestemd op specifieke toepassingen. Dit omvat ook de ontwikkeling van unieke of complexe speciale kabels, die wij volgens de hoogste normen vervaardigen in onder andere onze fabriek in Windsbach in Duitsland.

Op het gebied van elektromobiliteit is HELUKABEL bijvoorbeeld Europees marktleider voor AC-laadkabels en partner van talrijke bekende fabrikanten. Bovendien ondersteunen wij exportgerichte machine- en installatiebouwers met kabels en aders die volgens internationale normen zoals Underwriters Laboratories (UL) gecertificeerd zijn.

Onze experts op de beursstand zijn altijd beschikbaar voor vragen en persoonlijke gesprekken - natuurlijk altijd met inachtneming van de geldende hygiënemaatregelen. We kijken ernaar uit om jou te zien!

terug