Nieuwe catalogus voor de olie- en gasindustrie

HELUKABEL is een competente partner voor een betrouwbare energievoorziening

HELUKABEL presenteert haar producten en oplossingen die speciaal geschikt zijn voor de olie- en gasindustrie in een nieuwe catalogus.

HELUKABEL presenteert haar producten en oplossingen die speciaal geschikt zijn voor de olie- en gasindustrie in een nieuwe catalogus.

Hoewel hernieuwbare bronnen zoals zonne- en windenergie steeds belangrijker worden, domineert de olie- en gasindustrie nog steeds in het voorzien in de wereldwijde vraag naar energie. De winning, verwerking en het transport van de felbegeerde grondstof vinden allemaal plaats onder zeer uiteenlopende omstandigheden, waarvan sommige extreem zijn: in de diepe zee of in bergachtig terrein, in de vrieskou van de Noordpool of de verzengende hitte van de Perzische Golf. Alle gebruikte machine- en systeemcomponenten moeten deze hoge belastingen betrouwbaar weerstaan ​​- inclusief kabels, draden en accessoires.

HELUKABEL's uitgebreide kennis van de industrie en tientallen jaren ervaring maken het de ideale partner voor projecten in de olie- en gassector - zowel voor offshore-installaties zoals booreilanden, schepen of productieplatforms als voor raffinaderijen of petrochemische fabrieken. Onze speciaal voor deze uitdagende sector geschikte producten en oplossingen zijn nu voor u gebundeld in een nieuwe catalogus. Waarom niet eens kijken?

Bird's eye-view of the shore and sea with an oil rig
Kabels en draden in de olie- en gasindustrie moeten bestand zijn tegen een grote verscheidenheid aan omstandigheden, waarvan sommige extreem zijn.

VOORBEELD EN DOWNLOAD DE NIEUWE OLIE & GAS CATALOGUS.

HEBT U VERDERE VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN OF ONE-STOP OPLOSSINGEN? VOEL JE VRIJ OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN:

Portrait of Steffen Fuchs
Portrait of Volkan Alpaslan

Steffen Fuchs
Global Segment Manager Oil & Gas
Tel: +49 7150 9209 746
Fax: +49 7150 9209 5746
Mobile: +49 171 5538470
oilandgas@helukabel.de

Volkan Alpaslan
Sales Special Cables Oil & Gas
Tel: +49 7150 9209 333
Fax: +49 7150 9209 5333
oilandgas@helukabel.de

terug