Rechtstreeks naar de juiste kabel

Een nieuwe productzoeker voor HELUKABEL gaat online

Arrow breaks through the walls of a labyrinth

Direct naar de juiste kabel: HELUKABEL introduceert zijn nieuwe productzoeker.

Met een assortiment van meer dan 33.000 voorraadartikelen kan het soms lastig zijn om snel het juiste bekabelingsproduct te vinden. HELUKABEL heeft daarom haar aanwezigheid online uitgebreid met een nieuwe productzoeker. De duidelijke structuur en intelligente filter- en zoekfuncties maken het voor gebruikers gemakkelijker en sneller om de perfecte kabel te vinden.

Deze online tool, beschikbaar op https://shop.helukabel.com, bevat uitgebreide informatie over alle producten en productgroepen. Met zijn intuïtieve en goed ontworpen gebruikersinterface is navigeren een fluitje van een cent: klanten kunnen de vervolgkeuzemenu's of het zoekveld gebruiken om in een mum van tijd en op verschillende manieren een geschikt product te vinden. Ook de filteropties zijn erg handig. Ze stellen de gebruiker bijvoorbeeld in staat om alleen kabels en draden weer te geven met bepaalde doorsneden, mantelmaterialen of goedkeuringen. Hiermee wordt het zoeken naar producten gericht met duidelijk gedefinieerde eisen, waardoor het een eenvoudiger en sneller proces wordt.

Product finder page on different devices
De nieuwe HELUKABEL productzoeker heeft een strak design en beschikt over intelligente filter- en zoekfuncties.

De nieuwe productzoeker is momenteel alleen beschikbaar in het Duits en Engels. Andere taalversies zullen in een later stadium volgen. Er is ook een bestelfunctie gepland, waarmee gebruikers hun geselecteerde artikelen op elk moment met slechts één klik direct kunnen kopen.

Ben je benieuwd naar onze nieuwe productzoeker? Probeer het dan nu meteen! Als u vragen of suggesties heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@helukabel.nl of bel met +31 (0)495 499 049.

terug