Meet- en wikkeltechnologie binnen handbereik

Kabelmat presenteert haar nieuwe producten in haar nieuwe pand. Klanten kunnen nu een afspraak maken voor een persoonlijk of virtueel bezoek, afhankelijk van hun voorkeur.

Kabelmat Showroom showing different products
Kijken, aanraken en proberen: de showroom van Kabelmat geeft geïnteresseerde klanten inzicht in haar uitgebreide productportfolio.

Met een oppervlakte van 100 vierkante meter biedt de onlangs geopende showroom van Kabelmat Wickeltechnik GmbH in Glatten klanten een uitgebreid overzicht van het productportfolio van Kabelmat. “Kijk, raak en probeer” is hier het motto.

Zo kunnen bezoekers in de showroom de MESSBOI 25 ontdekken, het nieuwste mechanische lengtemeetapparaat voor het stationair of mobiel meten van vrijwel elk kabeltype. Of de MATBOI, die de nieuwste technologie in warehousing demonstreert: het ruimtebesparende, flexibele magazijnrek en afwikkelsysteem voor kabelbuizen en profielen maken het snel verwijderen en monteren van spoelplaten van verschillende afmetingen mogelijk en maken het gemakkelijk om kabels direct vanaf het rek.

Het is dus zeker de moeite waard om langs te komen! Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken voordat u aankomt. Uiteraard zorgt het Kabelmat-team ervoor dat ze volledig voldoen aan de hygiëneregels. U kunt ook een virtueel bezoek regelen via Teams. Het Kabelmat-team kijkt ernaar uit van u te horen en is te allen tijde beschikbaar voor individueel advies.

Logo Kabelmat Wickeltechnik

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via:

E-mail: sales@kabelmat.com

Telefoon: +49 7443 9670-0

www.kabelmat.com

terug