De perfecte traktatie in 20 seconden

De Piñabar is één van de snelste en meest innovatieve ananasschillers en snijmachines op de markt. Stuurkabels van HELUKABEL speelden een rol in wat nu een wereldwijd succesverhaal is sinds de productlancering.

Piñabar in de supermarkt

Pineapple peeler in a supermarket
De Piñabar levert in een mum van tijd vers geschilde en gesneden ananas aan klanten. (© DUTCH FOOD TECHNOLOGY BV)

De fysieke detailhandel is altijd op zoek naar nieuwe manieren om van winkelen een rijkere ervaring te maken. Ruim vier jaar geleden kwamen ingenieuze ingenieurs van Dutch Food Technology op het idee om een machine te ontwikkelen die ananas schilt en snijdt. De Piñabar was geboren. In slechts 20 seconden verwerkt de zelfbedieningsmachine van het jonge Nederlandse bedrijf een hele verse ananas zonder hulp en voor de ogen van de klant, voordat deze schoon en hygiënisch in een emmer valt.

Klaar om te eten in een handomdraai

Misschien ben je al een Piñabar tegengekomen bij je favoriete supermarkt? Machines zijn uiterlijk aanpasbaar en staan ​​inmiddels in veel supermarkten zoals EDEKA in Duitsland, de COOP in Nederland en Carrefour in Spanje. En sinds meer dan een jaar verovert de Piñabar ook de VS.

Pineapple peeler in a supermarket
Ready, set, slice: de Piñabar ananasmachine serveert...
Pineapple peeler in a supermarket
gesneden en geschild tropisch fruit direct in een kopje. (© DUTCH FOOD TECHNOLOGY BV)

Een partner voor wereldwijde aanwezigheid op de markt

HELUKABEL OZ-602 is een UL/CSA-gecertificeerde stuurstroomkabel met EAC-goedkeuring en maakt vanaf het begin deel uit van het succesverhaal. De productcertificering en de wereldwijde beschikbaarheid vereenvoudigen marktintroducties over de hele wereld enorm. Supermarkten die Piñabars in hun winkels hebben geïnstalleerd, melden een indrukwekkende stijging van de verkoop van gesneden ananas, variërend van 200 tot 800 procent. Dus als je binnenkort een Piñabar tegenkomt, waarom zou je jezelf dan niet trakteren op een vers geschilde en in plakjes gesneden ananas?

Meer informatie over Piñabar: http://www.dutchfoodtechnology.eu/

terug